Bucatari.Net - Restaurant Volant
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Atentie la HOTIA de la restaurantul Mesogios
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottom
Post Reply
Post New Topic
Page: 1
TOPIC: Atentie la HOTIA de la restaurantul Mesogios
Atentie la HOTIA de la restaurantul Mesogios 1 Year, 9 Months ago  
Este o HOTIE
Intr-adevar mancarea este foarte bine gatita, dar pacat de hotia care domneste.
Am fost de fata cand mi-a cantarit homarul (1 kg) si mai trebuia inca o jumatate. Cat credeti ca a fost pe nota de plata in final? 2,5 kg. Poate ca am fost furata si la altele dar asta a fost atat de evidenta. Chelnerii nu sunt amabili, la pretul platit acolo ar trebui sa fie numai un zambet si sa te tot intrebe ce iti mai doresti. Ti se toarna vin in pahar fara sa te intrebe daca mai vrei sau nu...A trebuit sa ma rog de ei la al doilea fel de mancare sa-mi ia de pe masa paharele de la aperitiv, totul zacea pe masa de nu mai aveam loc.
In momentul serviciului nu conta ca trecea prin fata nasului unei persoane de la masa ca sa ajunga la celalat. Lucrurile erau aproape aruncate pe masa. O senzatie foarte neplacuta. Oricum daca va duceti, mancati doar un fel, cred ca asa aveti mult mai putine sanse sa fiti furati. Eu am vrut o masa mai bogata, am avut invitati, vrand sa-mi serbez ziua acolo. Nu pot sa ma exprim decat ca sunt intr-adevar NESTILATI si HOTI. Pacat de bucatarul care gateste atat de bine.
Enter code here   
Please note: although no board code and smiley buttons are shown, they are still usable.
anioana

Reply Quote

Go to top
Post Reply
Post New Topic
Page: 1
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com